You are here

„Ha tele a pocak, boldog a szív” - Mészár Steak Kitchen

„Ha tele a pocak, boldog a szív” - Mészár Steak Kitchen

Amióta megnyitotta hentesüzletét, azóta, amikor csak tudom, Gál Józsitól, a Mészársteak hentesétől veszem a húst. Bár városszerte egyre több a jó hentes, meggyőződésem, hogy a legjobb minőséget ő tudja adni Budapesten. Ennyi idő eltelte után az ember akarva-akaratlanul kötődik, épp ezért nem titkolom, hogy a teljes személyzettel jó kapcsolatot ápolok. Nem is tudnék elfogulatlanul írni a húsboltról, de a kapuit tavaly megnyitó Mészár Steak Kitchen már más tészta… Nem ismertem őket, ezért elmentem megnézni, hogyan muzsikálnak. Gurméman újabb bevetésen.

Faninfo.hu

Faninfo.hu

'Gál József (hivatásos hentesutánzat) és társa Rácz Attila a megszokott magas színvonallal várja a vásárlókat a MészárSteak üzletében, a Hegyvidéki Bevásárlóközpontban.'

MészárSteak – ízek, húsok, fasírtos szendvics kompromisszumok nélkül

MészárSteak – ízek, húsok, fasírtos szendvics kompromisszumok nélkül

A mára kialakult budapesti gasztroszcéna egyik fontos, ám kicsit már túlpörgetett hívószava az „újragondolva” és a „másképp”, éppen ezért különösen jó érzés, amikor valahol nem akarják extrém tálalással, oda nem illő ízekkel szédíteni a publikumot. A MészárSteak ételei pedig őszinték, nem beszélnek mellé. Húsevőknek kötelező, műkedvelőknek erősen ajánlott.

Az elérhető steakevés

Az elérhető steakevés

Gál “Hentesutánzat” József és Igaz Pál séf étterme november másodikán nyit a Ferenciek tere közelében, hogy a húsevőknek új törzshelye legyen a városban. Pacal, velő, steak – minden, amit szeretünk.

Szatócsból celebhentes

Szatócsból celebhentes

Az ország, de a főváros biztosan leghíresebb, nagyszájú hentesutánzata, aki nem rendelkezik hentesvégzettséggel, mégis ő az, aki először árult tisztességes, sütni való marhahúst, a világ boldogabbik felén megfelelő gyakorlat szerint bontott marhát, tanítja a vevőt, miközben ő is tanul a séfektől. Interjú Gál Hentesutánzat Józseffel.

Mészár Steak Kitchen – hentes Józsi éttermet nyit

Mészár Steak Kitchen – hentes Józsi éttermet nyit

Ha a város egyik legjobb hentese, Gál József saját helyet nyit, akkor az valami olyasmi, amit feltétlenül ki kell próbálni.

Önmegvalósítás hentesként

Gál József elhivatottságból lett hentes, célja örömet szerezni azzal, hogy az emberek normális húsból normális ételeket készíthetnek.